HUSQVARNA Grästrimmer / Röjsågar

Vare sig du väljer en Husqvarna grästrimmer eller röjsåg så kommer du att bli nöjd.

Husqvarna erbjuder dig tillförlitliga, kraftfulla grästrimmers och röjsågar med många olika användningsområden. Alla är enkla och flexibla att hantera tack vare sin låga vikt och sina smarta funktioner. Hos oss på Lindar´n hittar du ett brett urval av Husqvarnas grästrimmers och röjsågar.

Smart Start® – för en perfekt och enkel start

Eftersom motorn och startfunktionen i flera av Husqvarnas bensindrivna trimmers och röjsågar har utrustats med den unika Smart Start®-funktionen kan du starta snabbt med liten ansträngning. Husqvarna grästrimmers har en stoppkontakt som återställs automatiskt. Det innebär att när maskinen stängs av återställs stoppbrytaren automatiskt till startläget för att underlätta starten. På så sätt är grästrimmern redo på nytt när du är redo.

Om du inte vill störa grannen

Om låg ljudnivå är viktig för dig är en batteridriven grästrimmer eller röjsåg ett bra alternativ. Husqvarnas batteridrivna grästrimmers och röjsågar är tysta, lätta, balanserade och användarvänliga och hjälper dig att klara även mycket krävande uppgifter. De har utmärkt ergonomi och balans och höga prestanda.