• 3% bonus på alla köp. Registrera dig som kund!
  • Fraktfritt vid köp över 499 kr inom Sverige!
  • Vi levererar till Danmark!

Ctek Batteriladdare CT5 Powersport

Artikelnr: 560182
Lagerstatus: I lager
895 kr.
759 kr.
Din bonus är 22 kronor!

LADDAD FÖR FRIHET
Spänning, action, frisk luft - det är enkelt att älska powersport - oavsett om du befinner dig på land, till sjöss, på snö eller is. Fordonsprestanda betyder allt och batteriet ligger i hjärtat av det hela. Ditt batteri behöver laddas till maximal kapacitet för att leverera högsta prestanda varje gång ditt powersport-fordon startas. Laddaren CT5 POWERSPORT är särskilt utformad för att ladda och underhålla powersport-fordonsbatterier, och hjälper dig att njuta av den totala frihet powersport ger. 

ALLTID REDO FÖR ACTION
Ett powersport-fordon används vanligtvis inte under långa perioder, men du vill alltid att det ska vara redo för action. Laddaren CT5 POWERSPORT har tre viktiga laddnings- & underhållssteg för att maximera batteriets effekt och livslängd. Det använder avancerad teknik för att ständigt övervaka batteriets effekt och hälsa och för att vidta åtgärder när så krävs. Laddaren CT5 POWERSPORT kan, om det behövs, anslutas till batteriet på obestämd tid utan risk för över- eller underladdning. 

FÖR ALLA MOTORCYKLAR, TERRÄNGHJULINGAR, VATTENSKOTRAR OCH SNÖSKOTRAR
Laddaren CT5 POWERSPORT behandlar varje batteri varsamt och individuellt. Laddaren är enkel att använda och fungerar för alla batterier i powersport-fordon. Anslut laddaren CT5 POWERSPORT direkt till batteriet eller via 12 V CANBUS-uttaget (kompatibelt med BMW-motorcyklar) med hjälp av tillbehöret CTX INDICATOR PLUG 12 V. 
Den levereras med 5 års garanti. 

 

Volt 12V
Ineffekt 220–240VAC, 50–60Hz, 0.3A
Backström Mindre än 1.5 Ah/månad
Uteffekt NORMAL 14.4V, AGM, 14.7V, RECOND 15.8V, 0,9A max
Batterityper 12V Pb, WET, MF, GEL, AGM, CA/CA
Batterikapacitet 5–25Ah
Kapslingsklass IP65